2020. június 14., vasárnap

5. Blogszületésnap - Eredményhirdetés



25 lelkes egyén, ennyien jelentkeztetek az 5. blogszületésnapi nyereményjátékra. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a részvételt és a jó könyvajánlókat, mindenképp utána fogok nézni ezeknek. Sőt lehet, hogy akár egy külön bejegyzést is szentelek nekik, hátha hozzám hasonlóan ti is kedvet kaptok hozzájuk. 

De hogy húzzam még egy kicsit az időt, nézzük meg, hogy melyik könyvet hányan jelöltétek meg. Toronymagasan nyert A könyvtolvaj 11 szavazattal, aminek nagyon örülök, hiszen egy fantasztikus könyv. Sokáig úgy tűnt, hogy az Alaska lesz a második, de aztán Brooklyn a hajrában leelőzte. A Cinderre és a Gergőre is érkezett szavazat, így nem árválkodott senki sem, aminek szintén örültem. Nem véletlenül válogattam ki ezt az öt regényt.

A nyereménykönyvek

És most jöjjön az én meglepetésem felétek, hisz arról nem szólt sosem a fáma, hogy hány nyertese lesz a nyereményjátéknak. Titokban tartottam eddig, de most már elárulom, hogy kettő szerencsés nyertes is gazdagabb lesz egy-egy könyvvel. Hát nem fantasztikus? Már csak a Random.org Fortunájára bízlak titeket.


És hogy kiknek kedvezett ma a szerencse?

Szalai Natália – Alaska nyomában
Varga Andi – A könyvtolvaj

Gratulálok a nyerteseknek, akikkel e-mailben fogom felvenni a kapcsolatot.
És még egyszer köszönöm mindenkinek a részvételt. Remélem, továbbra is velem tartotok.

Maradok hű olvasótársatok,
Réka


1 megjegyzés: