Rólam - Blogról - Miazmás


Sokat gondolkoztam azon, mit is írhatnék bemutatkozás képpen. 
Egy lány, aki szeret olvasni, és ezt a szeretetet másnak is át akarja adni.
Nem, ez túl sablonos. 
Kóbor billentyűzetkoptató, aki imád a saját világában élni, ha kell, ezt meg is teremti magának. 
Ez már egy fokkal jobb, de még mindig nem fedi le teljesen a valóságot.

Gyakran kezdek bele dolgokba, amiket nem biztos, hogy végigviszek. Imádom a teát, a csokoládét, a csípős őszi napokat, a frissen hullott havat és a plüssmedvéket. A könyvillat függővé tett, és mániákusan tudok könyveket beszerezni, természetesen ameddig az anyagi fedezet ezt engedi. 

Az oldal története:
Ez a blog kezdetben, saját elmeszüleményeim megosztására jött létre még 2013. áprilisában, de aztán nem éreztem hosszan indíttatást ahhoz, hogy folytassam, ezét abbamaradt. 2014 februárjában ismét megosztottam az akkor még csak töredékben létező történetemből. 2015 májusában a hirtelen rám tört szabadidő és az érettségi hatására újra indíttatást éreztem, hogy megosszam veletek világom apró részeit, először saját, később más könyvei által. Ezért is tekintem a blog tényleges születésének 2015 májusát.

Tehát most itt vagyunk. Sikerült viszonylag kiforrnia magát, mit is akarok ezzel igazán elérni. Datálom, mit olvastam, emlékeztetőket írok, hogy tudjam miről szóltak, és ajánlom nektek, hogy bele merjetek süllyedni a világába. 
Írások saját termékek, a képek forrása nagyrészt az INTERNET. Csak hogy tisztázzunk mindent.

Kellemes napot kíván a szóalkotó,
Németh Réka a. Babó Buca